onsdag 30. mai 2012
MERE KLUTER
pakket inn til gaver
I dag skriver vi slutten av mai og ute er det skikkelig survær med snø i lufta. I og med det er Mai kaller vi det survær. Hadde vi skrevet en annen måned..f eks November  hadde vi sagt..ÅÅ herrlig.. Endelig kommer snøen :-) Men ..hva gjør man.... Hvorfor ikke tenne opp i peisen..god kopp kaffe og forberede en liten gave til henne som jeg  bedt i bursdagskaffe til i morgen?? Og være glad for at jeg slipper å tenke på å plante ut  planter og annet som"kan ligge over en"...
 ER ikke helt kurert når det gjelder klutestrikking! Avvenningskurset gikk i vasken! Jeg har en kjempe herlig kollega ( forresten mange herlige kollegaer) Marit er skikkelig reser på strikking og ga meg en ide.. Såå artig å dele ideer dere!! Få nye ideer av hverandre er en gave. Hun strikket kluter i "falsk patent". ..Vipps var jeg i gang med det.. Klutene blir bare SÅÅ fine! Like på begge sider!
                                          
 Da var det bare å finne frem litt utstyr! Jeg fikk en litt ny ide!!Maisboksen må med i dag og...Liker disse boksene!
Litt bast litt kvistpapir til hjerte , cellofan ( viktig :-) )
OG IKKE MINST teipen Ruth Marie kjøpte for meg..og introduserte her tidligere. Kuleste teipen MED skrift!!
TAKK Ruth Marie!!
Tenkt litt på hva jeg kunne bruke den til. Vi brukte den til hjemmepyntede påske-egg tidligere i vår.
 Fikk en ide!
ARTIG!!
Kanten på boksen tok jeg av med Tupperwear bokseåpner.Den ringen på toppen er grei å få av


SÅ satte jeg på en teip-remse i nerkant av boksen
Deretter klippet jeg av en bil cellofan som dekket bokseåpningen og vel så det. Fikk Dattera mi til å holde stramt om cellofanen rundt boksen. Jeg teipet STRAMT i overkanten så teipen holdt cellofanen på plass.Deretter klippet jeg bort overflødig cellofan under teipen. Det ble som ett gjennomsiktig lokk!Litt bast og kvistpapir kommer jeg ikke unna. Knøt bast midt på og teipet fast et utstanset hjerte som jeg skrev på ( går fint å klippe ut hjerte også )Resultatet ble sånn.. Artig med fargene på klutene.
Fort gjort.. lite materiale..ENKELT!  bare man har denne teipen da..Kremmerhuset har den..har sett kule teiper flere steder nå så
tydligvis litt "inn" Det er bare å lete på sånne artig-butikka som har alt mulig.
 Så måtte jeg bare prøve ut en annen sak.
På Tones butikk levvakkert.no selger de noen fantastiske linkluter i flotte farger! Det er pakket med "magebelte"
Super tips hvisnår du skal handle gaver. Kluter er faktisk en ting man bruke HELE TIDEN: Om fargen på kluten vekker litt go-følelse er det jo herrlig å svinge den på benker og bord! Det må jo gjøres..!! Hvorfor ikke med ett smil og go-føleles !!!

Fant frem kvistpapir og litt annet papir-rester

Bare å klippe til...teipe på baksiden og skrive litt!!

 Veldig enkelt og veldig artig å gjøre!!

Så ble denne kvelds-stunden med vind og snø rundt hus-knuten en skikkelig kose-stund!!
Hadde det ikke vært for den lille stormen hadde dette kanskje ikke blitt gjort!6 kommentarer:

 1. Man blir jo helt glad av å lese/se dette! Takk Ninni!

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅÅ Randi!! I sommer skal vi ha skikkelig arti-kvelder.Håper på mye ruske vær.. neida..men vi trenger ikke fortvile om det blåser opp en dag eller to ;-)

   Slett
 2. Amazing You ! Så sånne fine taperuller på en butikk en dag. Tenkte "Å så kul, sånn må jeg ha". Kom hjem, pakket ut, tenkte "hva i alle dager skal jeg bruke denne til?" Haha, takk for tipset Ninni !

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger bare detter det inn en ide... Og frem med sakene og vipps.. :-)Ble ganske søte faktisk. Tapen er bare rå artig!!!Ruth Marie intoduserte den... Vi lagde konge-fine påske egg med tape-pynt.. De skal du få se!!!ARTIG!

   Slett
 3. Ninni, du er en skikkelig klutedame du, fargerik er du også! Det gjenspeiler seg i de flotte fargene du bruker. Koselig lesestoff dette. Å, tenk så heldig jeg er da, som har fått av disse klutene! TUSEN TAKK!

  SvarSlett
 4. Dette var kjempe gøy!
  Tusen takk for tipsene,må prøves :)
  Beste hilsen fra Britt

  ps.prøvde å kommentere før,men jeg er visst en robot... :)
  veldi vanskelig å se ordene...

  SvarSlett